Hunkemöller zorgt voor een sexy kerst

[smooth=id:243;]

Heb je zin in een sexy kerst? Hunkemöller zorgt voor pittige feestdagen met hun knallende Kerstcollectie! Laat je fantasie los en leef je helemaal in met de verleidelijke en sensuele lingerie van de Hunkemöller Kerstcollectie.

Opvallend rood en zwart, zachtroze, champagne en prachtige blauwtinten zetten de toon in deze erg ondeugende collectie. Denk rijke materialen die bezaaid zijn met strass stenen en afgezet met kant voor een echt WOW effect! Beeld je in dat jij het cadeautje bent dat uitgepakt hoort te worden … Model van dienst Sylvie van der Vaart laat zich van haar beste kant zien om deze sexy lijn te showen.

We spotten vier verschillende sets:

Sexy Santa Sets: Deze ultieme sexy kerstlook is kenmerkend voor de Kerstcollectie. Luxueus kantwerk in rood en zwart, afgezet met fijne details als strass en een decolleté om van te dromen geven je een op en top vrouwgevoel en zetten je in nog time in feestmodus!

Christmas Crystals: Ideaal voor de echte glamour vrouw die wel te vinden is voor sparkling details! Hier spotten we zelfs een afneembare ketting.

Chic Lace: Deze chique en sophisticated look is een echte aanvulling op de rest van je garderobe. Het zit hem in de details bij deze elegante sets; lace overlays van kant over satijn in combinatie met zwarte biezen die de vrouwelijke vormen benadrukken. De perfecte manier om de winter in stijl door te komen.

Holiday Blues: Deze set in blauwtinten bant elke mogelijke vorm van winter blues!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *