Het jaar van…Rihanna

[smooth=id:11;]

Begin februari stortte Rihanna’s wereld in. Haar lief en beste vriend Chris Brown sloeg haar bont en blauw tijdens de rit van een pré-Grammy Party naar huis. De schrammen, kneuzingen en het blauwe oog waren enkele weken later al verdwenen, maar de emotionele pijn was er nog.

Rihanna weigerde echter om zich als een zwak weerloos vrouwtje op te stellen. Ze nam haar carrière weer in eigen handen en ontwikkelde één van de meest opvallende looks van 2009. Ze veranderde minstens één keer per maand van kapsel, droeg de meest opvallende outfits en koos unieke juwelen en schoenen. Bijna wekelijks haalde ze de pers met één of andere vreemde combinatie of nieuwe trend. Chris Brown verschoof definitief naar de achtergrond.

Ondertussen werkte ze naarstig verder aan haar nieuwe album, Rated R, dat nu in de winkels ligt. Met het eerste nummer Russian Roulette gaf ze zichzelf bloot en tilde haar kinky kantje naar een nieuw niveau.

In 2009 sierde RiRi dan ook tientallen covers. Toch blijft haar fotoshoot voor de Italiaanse Vogue het beste bewijs van haar transformatie van lief meisje naar stoere, ambitieuze tante die de hele wereld aankan… met dank aan Chris Brown.

Kimley Briesen – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *