Het is lente bij Women ‘Secret!

Het is lente bij Women ‘Secret!

Nu de lange en sombere winter bijna achter de rug is, beginnen we met de lente aan een nieuwe, positieve start. Het mag allemaal opnieuw wat luchtiger en vrolijker, en dat geldt niet in het minste voor onze garderobe. Women’Secret zet de lente alvast goed in met een ultravrolijke collectie met klassieke prints à la bloemetjes en streepjes, maar ook met romantische materialen zoals zacht satijn en sexy kant!

We zien drie leuke collecties die ons meteen in een zonnig humeur brengen! We zetten ze even op een rijtje:

VIOLET is een ode aan de vrouwelijke verleidingskracht. Met klassieke lingerie in zachte kleuren als violet en nude tinten laat jij je van je meest verleidelijke kant zien. Of je nu van subtiel houdt of graag sexy voor de dag komt, met deze collectie zit je altijd goed.

Schattige streepjes en speelse polkadots vormen de basis van LES PETITES, een ongelooflijk comfortabele en frisse collectie. Mooie lingerie en originele pyjama’s worden aangevuld met accessoires als praktische make-up tasjes.

Met MICKEY GLASSES trekt Women’Secret volop de fun-kaart. ’s Werelds bekendste muis zet zijn bril op en siert zo pyjama’s, pantoffels en tassen. Must-have uit deze collectie is zonder twijfel het schattige rood-witte lingeriesetje met rushes.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *