Het ‘haantjesgedrag’ van Milk Inc.

[smooth=id:70;]

Iedereen die nieuwsgierig is naar hoe een dagje uit het leven van Regi en Linda van Milk Inc. eruit ziet, moet niet langer op zijn  honger blijven zitten. De zomercampagne van Le Coq Sportif legde immers een dag uit levenvan het drukbezette duo vast op de modegevoelige plaat.

Na één van hun optredens in het Antwerpse Sportpaleis ontwaken Regi en Linda in een luxueus hotel, maken ze elk op hun eigen manier de spieren los en werken ze een stevig ontbijt naar binnen. Daarna gaat het alweer richting luchthaven voor een volgend spetterend optreden.

En de showcase van vorige zaterdag bewees nog maar eens hoe dicht deze fotoshoot bij de realiteit aanleunt. Na enkele interviews en een meet & greet, liet Milk Inc. de speakers flink knallen in discotheek Carré met een miniconcert.

Maar hoe bekend en drukbezet Regi en Linda ook zijn, deze samenwerking bewijst dat ze ook nog dingen doen uit pure overtuiging. Poseren voor Le Coq Sportif doen ze enkel en allen uit liefde voor de kleren en de schoenen. En daarmee geven ze ook een geheel nieuwe betekenis aan het woord ‘haantjesgedrag’.
Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *