Herfst/winter sneak-peak: Camel, bont en rood

Hoewel we nog maar net in zomer-modus zitten, draait de mode-industrie op volle toeren en staan er nu al enkele trends voor de komende seizoenen klaar!

Vergeet de hitte even en denk aan de verkleurde bladeren van de herfst en de barre, maar gezellige winterkou. Wil je nu al weten met  welke trends je deze aanstaande seizoenen best kan trotseren? Dan geven we je hier alvast een sneak-peak!

Trend 1: Camel – Het is al camel wat de klok slaagt! Camel zorgt voor een chique uitstraling en is met heel wat te combineren. Je hebt meteen een herfst-look als je je hult in deze kleur. Bovendien kun je ook volledig je gang gaan wat stoffen betreft, want met Camel kan alles. Wees dus een echte ‘cameleon’ en experimenteer erop los!

Trend2: (fake) Bont – Ook bont spotten we opnieuw voor de aanstaande seizoenen. Vooral in de winter is dit ideaal materiaal om jezelf lekker warm te houden en ook nog eens stijlvol chique voor de dag te komen! Al verkiezen wij wel de fake-versie: net echt en diervriendelijk!

Trend3: Rood – Opvallen is de boodschap! Fluokleurtjes worden ingeruild tegen opvallend rood. Dus denk rode schoenen, broeken, jassen, accessoires,… Rood is niet meer weg te denken uit je kleerkast!

Nu we toch al een beetje weten wat ons te wachten staat, kunnen we met een gerust hart verder volop van de zon genieten, zodat we vol energie en very fashionable de aanstaande herfst en winter tegemoet kunnen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *