‘Heel’ je hakken met condooms

Je kent het scenario vast wel: je vindt het perfecte paar pumps of hakken, bijgevolg doe je ze zoveel mogelijk aan, maar na een tijdje en een confrontatie met kasseien, zijn je hakken helemaal afgesleten en worden ze ondraagbaar…

Maar in plaats van ze weg te gooien, kun je ze ook een tweede leven geven en wel met de zogenaamde ‘Heel Condoms’ van de Puerto Ricaanse schoenontwerpster Sandrysabel Ortiz. Ze hebben niets te maken met de rubberen exemplaren die we voor heel andere doeleinden gebruiken, maar ze zorgen eveneens voor bescherming!

Deze vrolijke hoesjes in allerlei kleuren en vormen kun je simpelweg over je hakken schuiven zodat je pumps of andere killerheels herboren worden en je weer stijlvol de straten kan trotseren! Bovendien heb je de keuze uit hakkenhoesjes met veren, studs of vrolijke prints zodat je ook nog eens het gevoel krijgt dat je in een nieuw paar rondloopt.

Ben je helemaal weg van deze hakken must-haves? Neem dan snel een kijkje op www.exclusieve-accessoires.nl en voor 25 euro kun je zelf je hakken pimpen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *