Geek en fashion approved: De book clutch

wie niet genoeg geld heeft om een book clutch van olympia te kopen, kan er zelf een maken of bestellen via etsy.com

We houden van originaliteit en milieuvriendelijkheid, besprenkeld met een vleugje geekiness. Kortom: we houden van de Book Clutch!

De book clutch maakte zijn publieke debuut op de première van Black Swan, toen Natalie Portman over de rode loper flaneerde met een handtasversie van de (lichtjes verontrustende) klassieker ‘Lolita’. Het tasje bleek een geesteskind te zijn van de Franse ontwerper Olympia Le-Tan. Of deze versie milieuvriendelijk was, weten we niet, maar het opent natuurlijk wel deuren…

Wie in tegenstelling tot Natalie geen fortuinen wil uitgeven aan een book clutch (de tasjes van Olympia kosten tussen $1330 en $1870) kan hem altijd zelf maken. Er bestaat geen perfectere manier om je oud leesvoer een nieuw leven te geven, lijkt ons! Als je min of meer met een naaimachine kan werken en zin hebt om een beetje te knutselen, kan je je op deze tutorial storten:

Tutorial Book Clutch

Toch niet zo’n heldin wat handwerk betreft? Dan kan je met een paar clicks een handtas van Retrograndma bestellen op etsy.com!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *