Ga voor St-Tropez chique met FitFlop!

Hou de Zuid-Franse kust van St-Tropez en Cannes in gedachten en flaneer als een heuse diva in de nieuwe ultra fashionable modellen van Fit Flop! Deze slippers behoren niet langer tot de categorie ‘casual wear’, want met de Frou, Luna of Lolla Liberty kun je zo de rode loper op!

Met de Frou komt FitFlop op de proppen met een frivole slipper met sierlijke bloemen in suède, in elegant paars of fel fuchsia. Met deze slipper steel je de show op het strand, kuier je in stijl langs de boulevards of ga je uit de bol in Cannes… Zelfs Oprah Winfrey is er weg van!

Meer gecharmeerd door de Luna? Top keuze! Want deze is lekker chique en elegant afgewerkt met twee pracht parels. Ideaal om elke zomeroutfit te pimpen of om de exclusieve party’s mee af te schuimen.

Last but nog least sloegen Liberty Londen en FitFlop de handen in elkaar met als resultaat de Lolla Liberty met de bekende Kate Ada Liberty-bloemenprint! Laat je verleiden door de lila voering en de stijlvolle sleehak.

Welk model past het beste bij jou? Maak je keuze en geniet van de perfecte mix tussen comfort en fashion want ook hier werd er bij elk model gewerkt met de MICROWOBBLEBOARD™ technologie!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *