Feestlook tip: Designerjurken van We Fashion en Claes Iversen

Feestlook tip: Designerjurken van We Fashion en Claes Iversen

Het wordt stilaan tijd om je ultieme party look voor de feestdagen samen te stellen en de ultieme party dress vormt hierbij een must-have item. Tip? Designer Claes Iversen en WE Fashion besloten voor deze winter hun ontwerpskills te verenigen met als resultaat vijf designerjurken waarin je absoluut de show steelt op elk feest!

De WE & Claes Iversen collectie bestaat uit vijf elegante designerjurken, ideaal voor de feestelijke eindejaarsperiode. In de collectie spotten we de typische Claes Iversen handtekening: elegant door eenvoud, gebruik van luxe stoffen als tule en organza en een ultravrouwelijk silhouet. Het recept voor een showstoppende look …

Qua kleur hielden ze het simpel met feestelijk en immer elegant zwart. Zo vormt de collectie een prachtige combi van little black dresses en feestelijke topstukken. Wie weet zit jou ultieme feestjurk hier wel bij dus plan vanaf 19 november een bezoekje aan een WE Fashion winkel en scoor je feestlook! De prijzen variëren van € 79,95 tot € 149,95.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *