Fashionista’s verdienen geld door te zitten…

[smooth=id:45;]

Sommige celebrities, die initieel alleen maar bekend stonden als vrouw van of als actrice of zangeres, hebben zich inmiddels ontpopt tot ware stijliconen. Elke keer dat ze in het openbaar verschijnen, dragen ze de meest trendy kleren. Modeontwerpers kunnen zich dus geen betere reclame indenken dan een een ster met zijn of haar kleren in alle magazines.

Daarom proberen de designers er tegenwoordig alles aan te doen om de bekendste fashionista’s bij hen op de eerste rij te laten zitten tijdens fashion week. Zo kunnen ze dadelijk de outfits bestellen die ze willen hebben én worden ze uitgebreid gefotografeerd.

Momenteel verdient Rihanna 100.000 dollar per modeshow die ze bekijkt. Niet slecht als je weet dat zo’n show maximaal 90 minuten duurt. De tweede plaats wordt gedeeld door Beyoncé, Ashley Olsen en Mary-Kate Olsen die elk 80.000 dollar krijgen om de eerste rij te vullen. Jennifer Lopez mag voor 30.000 dollar haar welgevormde derrière neervlijen op één van de VIP-plaatsen. Uberfashionista Victoria Beckham krijgt ‘amper’ 15.000 dollar als ze naar een modeshow gaat.

Wel slim bekeken van die ontwerpers. De kans is namelijk groot dat het geld dat de celebs hiermee verdienen, dadelijk weer wordt gespendeerd…

Kimley Briesen – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *