Een zilveren ketting voor dames als kerstcadeau

Een zilveren ketting voor dames als kerstcadeau is een cadeau wat altijd in de smaakt kan vallen. Met de zomer in ons bol denk je misschien nog niet aan kerst en aan de winter. Maar met een nieuw seizoen op komst  zijn is het wel tijd om er alvast over na te denken. Want een nieuw seizoen op komst betekent ook dat het weer tijd is voor  nieuwe trends.  En bij nieuwe trends hoort vaak ook het kopen van nieuwe sieraden, zoals bijvoorbeeld een zilveren ketting voor dames. Want hoewel je sieraden bijna overal wel mee kan combineren blijft het leuk om sieraden te kopen. Waar in de zomer veel lichte en felle kleuren worden gedragen neigen we in de herfst en winter vaak naar donkere kleuren. Niets is zo leuk om dan met sieraden kleding een beetje op te fleuren.

Een zilveren ketting voor dames combineren met andere sieraden

Iets wat al vaker wordt gezien, en een trend die ook in de winter weer terug is het combineren van meerdere sieraden bij elkaar. Dit zie je vooral  bij kettingen. Zo kan een mooie zilveren ketting voor dames worden gecombineerd met een fleurig kettinkje. Daarmee wordt het stijlvolle zilver speels. Maar ook kettingen zoals schakelkettingen of een ketting met een hangertje worden door elkaar gedragen.  Het lijkt misschien nogal een rommeltje, een schakelketting en een ketting met hanger, maar dat is het niet. In ieder geval niet als je de regels van het combineren weet. Want een belangrijke regel is: ga voor eenvoud. Dus niet grove schakels combineren met kettingen met grote hanger, maar ga voor het fijnere werk. Zoals bijvoorbeeld een fijne schakelkettingen met kleine schakels. Deze kettingen kunnen leuk gecombineerd worden met een ketting met aparte hanger eraan.

Goud en zilver combineren

Het kopen van nieuwe sieraden zoals een zilveren ketting voor dames is leuk. Maar je hebt je altijd wel sieraden die tijdloos zijn of die een paar seizoenen meegaan, daarom is het ook niet nodig om gelijk veel nieuwe sieraden in te slaan of  om sieraden weg te gooien. Denk bijvoorbeeld aan gouden en zilveren sierranden. Deze sieraden zijn in elk seizoen goed en zijn altijd een geliefd cadeau om te geven. Want goud en zilver kun je met alles combineren. Zelfs met elkaar. Gouden sieraden gaan al eeuwen mee. Waar het vroeger mensen sieraden droegen om hun status te laten zien,  is dat nu lang niet altijd meer het geval. Gouden sieraden zijn erg populair geworden en tegenwoordig wordt het veel gecombineerd met zilver. Waar vroeger het modeplaatje heerste dat als je al een zilveren ketting voor dames bezat, deze moest combineren met een zilveren ring en oorbellen is dat nu niet meer het geval. Zilveren sieraden kunnen worden met kleuren zoals oker, blauw, groen of zwart. Maar vooral ook met goud. Kies je voor een gouden ring, dan kan deze worden gedragen met een zilveren armband. Deze twee edelmetalen kunnen dus  goed door elkaar worden gedragen. Dit is vooral ook leuk tijdens de kerst, als alles toch al extra fonkelt en glinster. Een feestelijke outfit wordt met gouden en zilveren sieraden nog wat feestelijker. Een zilveren ketting voor dames is dan dus ook een uitstekend kerstcadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *