Double Agent Shoes presenteert de ‘shoebag’

Double Agent Shoes scoort met de ‘handtasschoen’

Handtassen en schoenen, a girl’s best friends! Ze vormen de ultieme finisching touches om je look compleet te maken. Alleen is een handtas niet altijd even handig wanneer je je beste dansmoves bovenhaalt op een knalfeestje. In comes Double Agent Shoes… Zij presenteren je een schoen en handtas in één. Of zoals wij het simpelweg noemen: De ‘shoebag‘!

Inderdaad, schoenen die ook dienst doen als handtas, het kan! Het geheim zit in de plateauzolen van deze ultrahandige schoenen, want die zijn namelijk hol en kunnen geopend worden met een kliksysteem aan de achterkant.

Waar knelt het schoentje? Nergens, that is! Uit de secret opbergruimte in je zool houdt zich een vastgemaakte portefeuille schuil waarin je alles wat zich normaal gezien in je handtas bevindt, kan wegsteken. Al spreken we hier wel over een mini-handtas met enkel het hoogstnodige en dus niet de hele verhuis die de meeste dames in hun XL bag met zich meesleuren…

Hebben die handel? Surf dan maar snel naar doubleagentshoes.com. Voor een exemplaar tel je gemiddeld zo’n 145 doller neer. Niet goedkoop, maar je spaart er wel een handtas mee uit!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *