De ultieme finishing touch dankzij Bluette Belts!

De ultieme finishing touch dankzij Bluette Belts!

Een riem vormt vaak de perfecte finishing touch van je outfit en dat hebben ze bij Bluette Belts perfect begrepen! Dit accessoire wist doorheen de jaren heel wat fashionista harten te veroveren en is zoveel meer geworden dan enkel een handig item om je broek omhoog te houden …

Bij Bluette vind je gegarandeerd dé perfecte match voor elke outfit. Het merk werkt steeds met kwaliteitsleer uit Italië en koestert een diepe liefde voor kleur. Het creatieve duo achter dit bijzondere concept bestaat uit Malvina Buonocore en Roel De Meester. Hun missie? Knappe riemen van kwaliteitsleer aanbieden in combinatie met excellente details en prachtige kleuren! Mix en match erop los met een ruime keuze aan riemen in hun knappe collecties. Voor de zomer spotten we vooral pastel kleurtjes en fifties stijlen.

Wat het allemaal nóg leuker maakt, is de gloednieuwe webshop van Bluette. Nu ben je slechts enkele klikken verwijderd van je favoriete Coco, Leo of Chloe riem … Check maar snel www.bluettebelts.com en scoor je ultieme outfit-match!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *