De perfecte jeans met ‘Love your fit’ van Esprit

De perfecte jeans met 'Love your fit' van Esprit

De perfecte jeansbroek vinden is niet altijd een pretje en zorgt vaak voor heel wat frustratiemomenten in de paskamer… Maar daar wil Esprit komaf mee maken door het denim fit programma ‘Love your fit‘ te lanceren met negen iconische basics die de vrouwelijke lichaamsvorm op z’n mooist laten zien en daarmee het zelfvertrouwen een boost geven!

Negen iconische basics, negen perfect passende jeans voor elke gelegenheid, dat is het motto van ‘Love your fit’, wat een voorproefje geeft van de uitgebreide denimcollectie die vanaf begin december 2012 in de winkels ligt.

Het programma is opgedeeld in twee verschillende taillehoogtes, medium en high-rise, om aan meerdere stijlwensen te voldoen. Deze zijn dan weer onderverdeeld in verschillende modellen: boot cut, skinny boot cut, straight, skinny, slim en flared. Met een hoge kwaliteit, comfort in fit en fashionable stijlen die gemakkelijk te combineren zijn, wil Esprit tegemoetkomen aan de behoefte aan een grote verscheidenheid aan female fits en sizes.

Parallel aan het fantastische kleurbeeld, loopt een brede waaier aan finishes, die de look bepalen, zoals bijvoorbeeld vintage wassingen. Bovendien is over elk design-element goed nagedacht met als ultiem doel: elke vrouwelijke lichaamsvorm op zijn mooist uit te laten komen! Door de positie van de achterzakken krijgt het achterwerk een prachtig ‘lift’ effect en de zijnaden werden ook zo geplaatst, dat de benen optisch smaller en langer lijken. Wat kun je nog meer wensen van een jeansbroek?

Niemand minder dan de knappe Erin Wasson staat model voor de lijn aangezien ze het ultieme denim-zelfvertrouwen belichaamt en moeiteloos en sexy de fits showt.

Ben jij ook nog steeds op zoek naar je perfecte jeans? Staak de zoektocht dan want hier vind je gegarandeerd wat je zoekt en dat voor een vriendelijke prijs voor je portemonnee tussen 49 en 69 euro!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *