De koninginnen van de fashionwereld

[smooth=id:180;]

Ze zijn knap, slank, staan continu in de spotlights, mogen de duurste designerkleren showen en hebben de beste job ter wereld met een gigantisch spaarboekje tot gevolg. Over wie gaat het? De 10 best betaalde modellen ter wereld! Samen zijn ze maar liefst 85 miljoen dollar of 65 miljoen euro waard…Dat berekende het Amerikaanse magazine Forbes.

Op kop pronkt Gisèle Bündchen, die beschikt over de best betaalde killerlegs en met 25 miljoen dollar de kroon der topmodellen spant. Haar werkgevers zijn vooral Versace, Dolce & Gabbana en True Religion. Maar ook Heidi Klum zit er met haar 16 miljoen dollar en contracten bij onder andere Coca-Cola en Victoria’s Secret, warmpjes bij. Deze twee hot mama’s hebben het mooi voor elkaar!

Kate Moss mag ook niet klagen met haar 8,5 miljoen dollar, die ze vooral verdient bij onder andere Versace en Longchamp. Adriana Lima volgt Moss op de voet met haar 8 miljoen. Deze Braziliaanse schone werkt vooral voor L’Oréal en als collega van Klum bij Victoria’s Secret. Doutzen Kroes, eveneens bekend als Victoria’s Secret Angel, heeft het met haar Nederlandse roots ver geschopt en verdiende maar liefst 6 miljoen dollar en staat daarmee op gelijke voet met Alessandra Ambrosio, vooral bekend van Louis Vuitton en Prada.

De Russische Natalia Vodianova verdiende door haar werk bij ondermeer Etam en Calvin Klein een mooie 5 miljoen dollar en wordt op de hielen gezeten door de Canadese Daria Werbowy, met Poolse roots, die regelmatig op een affiche van H&M pronkt en 4,5 miljoen dollar op haar bankrekening heeft staan.

Miranda Kerr aka het liefje van de sexy acteur Orlando Bloom mag als gezicht van Maybelline, blij zijn met 3 miljoen en ook Carolyn Murphy moet met dat bedrag tevreden zijn als boegbeeld van Estee Lauder. Deze dames sluiten samen het lijstje van de koninginnen van de fashionwereld af. Wie ondertussen groen ziet van jaloezie, laten we vooral in ons achterhoofd houden dat deze meiden zelden of nooit van een stuk chocolade, een zalige zak chips of heerlijke frietjes mogen genieten want…Wie mooi wil zijn, moet nu eenmaal pijn lijden!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *