De Dream-collectie van Desigual en Christian Lacroix

desigual

Desigual en Monsieur Christian Lacroix besloten om de koppen bij elkaar te steken met als resultaat de nieuwe AW11-collectie, die de naam Dream kreeg.

En de collectie heeft zijn naam niet gestolen, want de knappe ontwerpen spelen met dromen en laten je dromen. Desigual wil dromers van over de hele wereld een boodschap bijbrengen, die luidt: “Leef je leven, volg je verlangens, geef niet op, overstijg je verwachtingen en blijf boven alles dromen…Alles is mogelijk!”

Een statement van jewelste en dat was zeker terug te vinden tijdens de originele catwalkshow in Barcelona. Fantastische outfits met typische etnische toetsen passeerden de revue. Letterlijk stukken om bij weg te dromen!

De Nights-lijn toonde sexy strakke dunne jurkjes met dunne schouderbandjes en transparante rug, ideaal voor zwoele en warme zomeravonden… Maar voor iedere wat wils, want ook de meer klassiekere types kunnen bij deze collectie terecht. En wel bij de Desigual-lijn met de meer pure ontwerpen die bestaan uit eenvoudige snits, simpele patronen, een mix van tricot en katoen en mooie prints met de typische Desigual-knipoog.

Verder is er ook nog een heren –en kindercollectie om bij weg te dromen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *