Curvylicious retro à la Kelly Brook

Curvylicious retro à la Kelly Brook
Vrouwen omarmen steeds meer hun vrouwelijke rondingen en het onrealistische maatje nul wordt stilaan naar de achtergrond geduwd. Pronken met je rondingen is de boodschap en dat heeft ook de Britse actrice en model Kelly Brook begrepen, die met een erg curvylicious en sexy retro kledinglijn voor New Look komt aanzetten!

Brook had als streefdoel het ontwerpen van een lijn speciaal voor ‘curvy girls’ die worstelen om leuke zomeroutfits te vinden in de door ‘size zero’-geobsedeerde modewereld. De collectie ademt een retrosfeertje uit met speelse jurkjes, geknoopte T-shirts, hotpants met hoge taille, bloemmotieven, felle kleuren en, hoe kan het ook anders, polkadots.

“Er ligt zoveel focus op magere modellen dat ik echt een collectie wou ontwerpen voor echte vrouwen met realistische budgetten en een gevoel voor stijl”, vertelde Kelly over haar lijn aan MailOnline.

Een outfit is pas af met de ideale accessoires en ook aan die behoefte voldoet Brook door naast de kledij ook enkele hippe accessoires tevoorschijn te toveren, eveneens geïnspireerd door de jaren ’50. Denk peep-toes, bloempatronen, schattige strikjes, suède en raffia en mixen en matchen maar!

Kortom, een collectie die vrouwen met rondingen op handen draagt en volledig het motto ‘Hey girls, you are beautiful’ volgt…

Check in deze video wat Miss Kelly herself te vertellen heeft over haar lijn.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *