Copy the look van…Katy Perry!

[smooth=id:198;]

Katy Perry staat bekend als popdiva, maar komt daarnaast regelmatig met een in het oog springende outfit op de proppen. Gespot: Ideale outfit voor het niet zo schitterende nazomerweer! Het vrolijke jurkje met de fleurige bloemetjes behoudt die zomerse touch en volgt perfect de lijnen van het lichaam. Bovendien is de stijl ietwat sixties geïnspireerd en laat dat nu net één van de nieuwe trends zijn!

Het fijne riempje accentueert de taille, maar kies niet voor een te breed exemplaar want dan gaat je taille juist helemaal verloren. De lengte van de jurk is ideaal en stopt net boven de knie. Je kan gaan voor een jurkje met lange mouwen, met smalle bandjes of een strapless exemplaar. Aan jou de keuze!

Het wollen vestje zorgt voor de nodige warmte, nu de hittegolven verdwenen zijn. Dit is trouwens een perfect combinatiestuk en kan je zowat met alles combineren. De peep-toe pumps doen ook wat sixties aan en geven het geheel net die extra diva touch! Wij gingen op zoek en deden een copy the look bij H&M, asos.com, Esprit, Vila en Only. Neem dus snel een kijkje en laat je inspireren!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *