‘Comfy’ in je joggingbroek

jogging

Leuke trend gespot! Je joggingbroek is niet langer verbannen naar de huiskamer of de fitness zaal, volgens de nieuwe trend ‘sloungin’ mag je er ook gerust mee gaan shoppen, uitgaan en zelfs gaan werken… Weg met stijf zittende maatpakjes, hallo comfy joggingbroek!

‘Slounge’ staat voor sportkleding, loungewear en slobberspullen. Dat betekent nog niet dat je één of ander oud exemplaar tevoorschijn mag toveren uit je kast en daarmee op straat kunt verschijnen. De enige vereiste bij deze trend is wel dat het om een hippe joggingbroek gaat.

Hoe die eruit moet zien? Zorg ervoor dat de taille laag komt en de broek los zit. De benen moeten mooi afgewerkt zijn en de zakken mogen laag hangen. Voor meer inspiratie kun je altijd een kijkje nemen bij de topontwerpers, die de catwalks overspoelden met deze trend.

Hou ook rekening met de dresscode. Voor een shoppingtripje of vriendenuitje, kan je de broek combineren met sneakers en een sportief jasje. Maar voor uit te gaan of om te gaan werken, ga je best aan de slag met een blazer, een trenchcoat of een gekleed truitje of vest en een andere must: hakken. Zo krijgt je ‘comfy’-look meteen een glamoureus uitzicht!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *