Comfort on high heels dankzij Noiselle by EH

Comfort on high heels dankzij Noiselle by EH

Comfort on high heels, bestaat dat wel? Ja hoor, en wel bij Noiselle by EH in Beringen, waar je exclusieve winkelmomenten op afspraak kan beleven. Vanaf 28 maart 2013 kan je er de nieuwe collectie passen wanneer het jou uitkomt. Handig, toch?

Noiselle by EH staat voor ‘Comfort on high heels’. Dat draagcomfort kan je uiteraard enkel ervaren als je met deze elegante high heels hebt gepronkt. Door een vriendelijke ontvangst, een gezellig interieur en een glaasje, kunnen vrouwen in alle rust en gezelligheid de schoenen passen. En dat allemaal zonder aankoopverplichting …

Geen zin in overvolle winkels en drukke winkelstraten? Maak dan een afspraak in de Noiselle by EH-shop. Geniet van een exclusief pasmoment en neem contact op met zaakvoerdster Ellen Haselaars. Je past de must-have heels wanneer het jou uitkomt: na een drukke werkdag of in het weekend!

De nieuwe zomercollectie van Noiselle by EH is er opnieuw eentje om van te smullen met frisse kleurtjes om de de zomer elegant, stijlvol en comfortabel in te gaan. Naast pumps en peep toes, kan je ook knappe sandalen strikken en zelfs bruidjes kunnen erg comfortabel in het huwelijksbootje stappen dankzij de nieuwe bruidscollectie van Noiselle by EH.

Voor wie de winkel te ver is gelegen, is er nog steeds de webshop en de andere verkooppunten van Noiselle by EH. De webshop zal samen met de opening van het verkooppunt in een nieuw kleedje worden gestoken. Een lijst met beschikbare verkooppunten is te raadplegen op de website van Noiselle by EH.

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *