Britney goes fashion

[smooth=id:156;]

Britney Spears zet haar eerste stapjes in fashionland en showt haar nieuwe ontwerpen voor haar Britney for Candie’s lijn bij Kohl’s, die 1 juli uit zal komen. De 28-jarige popprinses zat samen met InStyle magazine en vertelde over de samenwerking: “Ik ontmoette eerst de Candie’s designers en vertelde hen wat mijn favoriete stijlen zijn. Daarna tekenden we samen de ontwerpen. Ik was in de wolken toen ik de samples voor de eerste keer zag.”

Britney doet ook uit de doeken wat haar favoriete items zijn uit de collectie: “Ik hou van de zwarte trench coat. Je kunt het over je outfit dragen of gewoon als jurk. Er zit ook een geweldige rok bij met studs, ideaal voor een avondje uit.”

“Ik wou de kleren cool, edgy en toch ook een tikkeltje girly maken, dus gebruikte ik veel studs en kant. Ik hou ook van jeans, dus ik moest er zeker van zijn dat er een geweldig paar in de collectie zat. Ik draag graag juwelen en er zitten echt enkele toffe stukken bij, zoals leuke kettingen en grote oorringen”, vertelt BitBit.

En hoe zit het met haar eigen stijl? “Mijn persoonlijke stijl is een mix van comfortabel en flirterig. Ik ben weg van schattige jurkjes, maar ik hou ook van comfy sweaters en jeans”, aldus la Spears. Wij zijn alvast razend benieuwd naar deze Britney-collectie!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *