Astrid Bryan in ontwerpmodus

Astrid Bryan in ontwerpmodus

Ben jij helemaal in de ban van Astrid Bryan? Of ben je vooral verslingerd aan haar uitgebreide garderobe, waarin ze de kijkers al een blik gunde tijdens haar reality show Astrid in Wonderland? Wel dan is er goed nieuws, want de Vlaamse Hollywood vrouw start met haar eigen kledinglijn!

Fans van de opmerkelijke fashionista kunnen binnenkort dus rond paraderen in creaties van de hand van hun favoriete Hollywood vrouw. De lijn zal ook haar eigen naam dragen, volgens Het Belang van Limburg.

Wat kunnen we verwachten? “Bryans creaties zullen te herkennen zijn aan een fluo hot pink-voering, zoals je Louboutin-schoenen kunt herkennen aan de rode zolen”, klinkt het. Helemaal à la Astrids eigen opvallende en eigenzinnige stijl dus!

Dat klinkt alvast veelbelovend. Of de lijn ook echt zo “amazing” zal zijn om het in Bryans eigen bekende woorden te zeggen, valt nog af te wachten tot de collectie te verkrijgen zal zijn in winkels van Dany May in Antwerpen en Brasschaat. Wij kijken er alvast razend benieuwd naar uit!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *