Amy Winehouse opnieuw in zee met Fred Perry!

amy winehouse

Na hun eerste geslaagde samenwerking hebben Fred Perry en Amy Winehouse de smaak te pakken en ook voor de zomer 2011 gingen ze opnieuw met elkaar in zee. Amy mocht haar creativiteit en fashionsense opnieuw de vrije loop laten met als resultaat een erg Hawaï geïnspireerde SS11 Collectie, die bovendien werd uitgebreid met tassen, schoenen en andere accessoires.

Haar oude must-have’s, waaronder het afslankende polo shirt met opstaande kraag, de gekrompen Harrington jacket en het bowlingshirt, werden geüpdate met Hawaïaanse details op de rug en daarnaast passeren nieuwe top stuks de revue waaronder een halterjurk met Hawaïaanse print, een originele playsuit, een rode hot pants, een zwarte aansluitende Fred Perry jurk en een kort, lederen Varsity vest.

Er werd enorm veel gelet op details, zoals de kokosnoot knopen en Amy’s gestikte handtekening op elk item, wat het meteen ook een exclusieve touch geeft! Ook de nieuwe accessoires springen meteen in het oog zoals de handtas, clutch, riemen, zijden sjaals en de originele mocassins in allerlei kleurtjes.

Dus Amy Winehouse-fans haastten zich best zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde Fred Perry verkooppunt!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *