Afgeknipte jeans opnieuw ultrahot!

De temperaturen schieten de hoogte in, dus het wordt dringend tijd om je zomergarderobe tevoorschijn te toveren. En wat spotten we bij de hotste zomertrends? De afgeknipte jeansshort!

Ideaal om een oude jeans te recycleren en om te toveren in een nieuw, hip exemplaar. Maar voor je vol enthousiasme gaat rond paraderen in deze trendy musthave, zetten wij hier nog even enkele do’s en don’ts op een rijtje:

– Maak je benen zomerklaar: Geef je benen een grondige ontharingsbeurt en voorzie ze eventueel van wat zelfbruiner, als je niet met melkwitte exemplaren gezien wil worden.

– Keep it simple: Combineer je short met een simpel T-shirt of topje. Een diepe decolleté in combinatie met blote benen is een beetje ‘too much’…

– Shoe-alert: Sandalen, slippers en pumps zijn ideaal voor onder een jeansshort, maar opgelet met bandjes rondom de enkels want daardoor lijken je benen korter.

– Ken je lichaam: Ben je wat zwaarder onderaan? Laat die ultrakorte short dan veilig links liggen. Enkel dames met een stel slanke benen kunnen deze trend aan.

Zo, met deze simpele richtlijnen ben je helemaal short-proof om de show te stelen in deze sexy zomertopper!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *