Aanvalsplan voor de solden

de solden ga je best te lijf met dit aanvalsplan

Het startschot van de solden werd alweer gegeven en tal van fashionista’s trekken, bewapend met hun shoppingbag, ten aanval in de winkelstraten om de strijd aan te gaan voor de ultieme koopjes!

Om niet onvoorbereid aan je veroveringstocht te beginnen en miskopen te vermijden, overloop je best even dit aanvalsplan

Allereerst duik je nog even je eigen kleerkast in om een lijstje op te stellen van de kledingstukken die nog ontbreken en die je dus ECHT nodig hebt. Het is ook belangrijk om te weten wat je al hebt, zodat je items kan kopen die je hiermee kan combineren om zo volledig nieuwe outfits samen te stellen.

Denk goed na over je shopoutfit. Ideaal is een legging, met een gemakkelijk jurkje of lange trui en draag daaronder een body, zodat je eventueel in de winkel zelf aan het passen kan gaan, zonder dat je die monsterachtige files aan de pashokjes moet trotseren. Gemakkelijk schoeisel is ook aan te raden!

Hou je ogen open voor basics! Waag je nu wel aan die prachtige, degelijke maar normaal gezien erg dure laarzen, jeans of dat leren jasje waar je al maanden van droomt… Profiteer van de kortingen, je zal er geen spijt van krijgen!

Hetzelfde geldt voor designerstukken, die normaal gezien peperduur zijn, maar nu een redelijkere prijs krijgen en waar je lang plezier aan zal beleven. Selecteer je favoriete merken die je nu voor veel minder kunt aanschaffen.

Neem op voorhand al eens een kijkje op de websites van de winkels die je een bezoekje wil brengen. Zo heb je al een idee van hun aanbod en kan je recht op je doel afgaan. En wie niet zo van shoppen houdt, nestelt zich toch gewoon met de laptop in de zetel om de leukste online shops af te schuimen, want ook op het wereldwijde web zijn de solden volop begonnen!

Ga ook alvast op research naar de nieuwe lentetrends, zodat je weet welke stukken je nog een tijdje kan dragen en waarmee je heerlijk trendy voor de dag kan komen.

Neem een goede vriendin mee, die eerlijk advies geeft en het aankan om samen met jou de drukke winkelstraten te trotseren.

Slecht weer? Shop comfortabel achter je computer of met je tablet op de bank, heel veel aanbiedingen staan op Supersales.nl

Veel succes en geniet met volle teugen van je buit!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *