Aan ieder voetje past een Libelle-schoentje!

Libelle

Nood aan nieuwe schoenen? Neem dan eens een kijkje bij Avance, want daar wordt vanaf drie februari de exclusieve schoenenlijn van Libelle verkocht!

Het populaire vrouwenblad komt al enkele seizoenen met hun eigen kledinglijn op de proppen en die wordt nu afgemaakt met een schoenenlijn, want wat is een outfit zonder het perfecte paar? Je kan dus nu zonder problemen je look compleet maken, aangezien de schoenenlijn volledig afgestemd is op de kledinglijn en zo zorgen voor de perfecte finishing touch!

Hoge en lagere heels, hippe laarsjes, stijlvolle veterlaarsjes, gemakkelijke ballerina’s, voor ieder voetje kwam Libelle op de proppen met het perfecte schoentje. Als doelgroep namen ze de actieve, ‘mulit-tasking’-vrouwen die er naast hun gezin nog allerlei andere bezigheden op nahouden en hun tijd zo optimaal mogelijk moeten benutten.

Het resultaat mag er zijn! Stijlvolle stukken die de vrouwelijkheid in de verf zetten, perfect zitten en daarnaast nog lief zijn voor je budget ook. Wat wil een vrouw nog meer? Lijkt ons alvast het ideale excuus voor een shoppingtripje!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *