Word een festival glamour Queen dankzij M.A.C.

Word een festival glamour Queen dankzij M.A.C.

Nog even aftellen en dan kan het jaarlijkse Pukkelpopfeest weer in alle hevigheid losbarsten! Een festival meepikken is altijd een beetje back to basics gaan en voor een uitgebreide make-up uitzet is er vaak geen plaats in je rugzak. Maar niet gevreesd, ook op de wei kan je er ten alle tijde even glamourous uitzien dankzij het schoonheidssalon van beautymerk M.A.C.!

Ben je wel te vinden voor wat schoonheidstips, trucjes en technieken? Of waag jij je maar al te graag aan een heuse Pukkelpop make-over? Haast je dan zodra je op de wei komt, naar het salon waar professionele make-upartiesten je in een mum van tijd omtoveren tot festival glamour queen.

Bovendien werden er speciaal voor Pukkelpop nieuwe toplooks gecreëerd, waarvoor de inspiratie bij de line-up en de sfeer van het festival gehaald werd. Onder het motto: “Kom langs en krijg de perfecte look om uit de bol te gaan op je favoriete band”, belooft M.A.C. er een erg glamoureuze Pukkelpop van te maken van 16 tot en met 18 augustus in Kiewit!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *