Wijn verovert beautyland

Een lekker glaasje wijn is niet alleen lekker, je wordt er blijkbaar ook nog mooier van! Tenminste als je de nieuwste wijntherapie√ęn in wellnessland mag geloven‚Ķ

Wijnlovers moeten zeker eens Theravine of wijntherapie uitproberen. Het is een nieuw soort wellnessbehandeling die bestaat uit gezichtsbehandelingen, peelings en wikkelbehandelingen waarbij de druif en wijn centraal staan.

Bij Theravine wordt er gebruik gemaakt van de Pinotagedruif, dat een hoge concentratie druivenpit polyfonen bevat, die maar liefst 50 keer sterker werken dan vitamine E en daarnaast 20 keer sterker zijn dan vitamine C.

Experts beweren dat ze de krachtigste anti-oxidanten zijn, waardoor de huid beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht of foute voeding. Ideaal dus om stralend voor de dag te komen en een relaxerende wellnessbehandeling is altijd welkom!

Wil je dit kost wat kost uitproberen? Boek dan een zalig weekendje bij Thermae 2000 in Nederland en laat je heerlijk in de watten leggen. Wij klinken alvast op een perfecte huid… Schol!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *