WieWatHaar app: De ideale kappersgids voor hairlovers

WieWatHaar app

De ideale kappersmatch vinden, is voor veel vrouwen een echte queeste, waar heel wat ups en downs, lees kapselblunders, bij komen kijken… Om je zoektocht een stuk makkelijker te maken, is er de WieWatHaar kappersgids in de vorm van een app voor je iPhone!

Ontdek deze handige gids van wiewathaar.nl, waarbij je alle kappers van België en Nederland op een blaadje voorgeschoteld krijgt. Aan de hand van eerlijke reviews, kan je jouw ideale kapper vinden. Een afspraak en je eventuele droom coupe zijn slechts een klik en een telefoontje verwijderd.

Zweer je bij een welbepaald haarproduct dat je lokken als geen ander in de plooi weet te leggen? Via de app vind je in no time het dichtstbijzijnde haarsalon dat je lievelingsproduct verkoopt en een kaart die laat zien hoe je er het snelste geraakt. Brandt er een haarvraag op je lippen? WieWatHaar heeft een team van experts voor je klaarstaan, waaronder bekende topkappers, die je met handige tips & tricks bijstaan.

Kortom, deze kappersgids is een echte must-have voor hairlovers die ten alle tijde willen pronken met een stralende coupe. En wat nog leuker is, de app is slechts een klik verwijderd, dus downloaden die handel!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *