Wenkbrauw make-over beter dan botox

Voor je gaat aankloppen bij de plastisch chirurg voor een botoxbehandeling, kun je beter eerst je wenkbrauwen onder handen nemen. Een goed gevormd exemplaar heeft een beter verjongend effect dan botox, er komen geen enge naalden aan te pas enĀ  bovendien is het een stuk goedkoper!

Schaf je dus een degelijke pincet aan of plan een bezoekje bij de schoonheidsspecialist. Je kan kiezen tussen een waxbehandeling of de eeuwenoude truc met de pincet. Tip: Zorg voor een goed gevormde wenkbrauw die dikker is als die van Edith Piaf en dunner dan die van Kate Middeton.

Daarnaast spotten we nog een nieuwe techniek op de beautymarkt: threading! Hierbij gaat de schoonheidsspecialist aan de slag met erg fijne draadjes om de haartjes uit te trekken. Pijnlijk, maar met een erg geslaagd resultaat en wie mooi wil zijn, moet nu eenmaal pijn lijden!

Met deze Indiase techniek maken ingegroeide haren geen kans. Even op je tanden bijten en je kan pronken met een verbluffend resultaat. Bovendien kun je je wenkbrauwen daarna zelf bijwerken met een pincet. Geef je wenkbrauwen dus dringend die broodnodige make-over en geniet van je nieuwe look!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *