Ontdek de nieuwste nageltrends!

[smooth=id:128;]

Echte fashionista’s zitten nu al uit te kijken naar de herfst- en wintertrends. Wij laten je dan ook niet langer op je honger zitten en gunnen je nu al een blik op de nieuwste nagelstijlen! Geïnspireerd door de eigenzinnige Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo, komt Professionails met een verrassende collectie aanzetten voor de herfst en winter 2010/2011 .

De kleurtjes die we spotten zijn vooral crèmekleurig. Diep rood, warm koraal, felpaars, een vleugje groen, edgy blauwzwart, een tikkeltje bruin en rose taupe vormen dé ingrediënten voor hippe nagels. Voor ongeveer € 11 steek je jouw nagels in een hip jasje!

Wat opviel, waren de vernieuwende nagelstickers, gebaseerd op de catwalktendensen. Ze geven je nagels net dat tikkeltje extra en zijn gemakkelijk aan te brengen nadat je nagellak droog is. Zo is er het’ Nail Net’ met visnetmotief, geïnspireerd op panty’s. Of ga voor de harige Boots stickers, die hun inspiratie bij de wollige mode haalden. Keuze te over, dus experimenteer erop los, want voor slechts €5 euro kun je met deze leuke stickers aan de slag!

Nog een leuke trend: Louboutin nagels, aan de binnenkant rood gekleurd en aan de buitenkant zwart, waarmee ze verwijzen naar schoenengod Christian Louboutin. Heb je liever wat meer glitter en glamour? Ga dan voor de ovaal gelakte nagel met een fijn kristalsteentje. Ook een leuke techniek is Vertical Lacking. Hiervoor moet je met plakband aan de slag. Kies eerst een onderlaagje, plak aan de boven- en onderkant plakband, zodat er in het midden een streep overblijft en ga er dan met een zilveren of gouden kleurtje over. Verwijder de plakband voorzichtig en klaar is kees! Als laatste trend is er nog een Moonmanicure, een lekker nostalgische manicuretechniek uit de jaren veertig.

De producten van Professionails zijn te verkrijgen bij nagelstudio’s, schoonheidscentra, Inno en DI.

Julie Vandormael – StyleFever.be

  1. alle kleuren van de regenboog rood staat voor liefde , wit voor onschuld , groen geeft dan weer hoop en blauw dan zeg ik , ik hou van jou .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *