Versier je oren met ear cuffs!

Versier je oren met ear cuffs!

Nieuwe trend gespot in beautyland: de ear cuffs! Inderdaad, je oren versieren is de boodschap voor wie helemaal mee wil zijn met de hotste trends. Wie het liever subtiel houdt op vlak van juwelen, houdt best de handen af van deze toch wel zeer opvallende trend … De ear cuffs zijn echte eyecatchers en opvallen is gegarandeerd!

Maar wat is het nu eigenlijk? Ear cuffs zijn oorsieraden die je om je oor hangt of vastklemt. Geen gaatjes? Geen probleem! Ze komen in tal van soorten en maten, gaande van een brede zilveren ‘ring’ tot hele constructies met bijvoorbeeld felgekleurde veren of parels. Vintage of volop glam, alles kan! Denk ook een oor vol piercings, maar dan wel in diamantenstijl. Wie graag nog een stapje verder gaat, kan kiezen voor ear cuffs die je met een ketting in je haar kan vastpinnen.

Wil je mee met de ear cuff trend? Je vindt ze voorlopig vooral online en wel bij onder andere Topshop, Asos, Urban Outfitters en eBay. Veel variatie, betekent veel verschillende prijzen dus voor ieders budget wat wils!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *