Verberg je kater in 10 stappen

wij verzamelden 10 tips om een kater te verbergen

Aan de vooravond van St. Patrick’s Day loont het zeker de moeite om een aantal trucjes te onthouden die je helpen om je ongelooflijke kater te verbergen. Je hoeft er niet per se even slecht uit te zien als je je voelt! Wij verzamelden een aantal tips die zeker het verschil zullen maken!

1. Hoe verleidelijk het ook is om met make-up en al je bed in de duiken: doe het niet! Zorg ervoor dat je al je make-up verwijdert (of toch zoveel mogelijk – we weten heel goed dat dat in beschonken toestand niet altijd even eenvoudig is) en een vochtinbrengende nachtcrème aanbrengt. Door de overdaad aan alcohol zal je lichaam gedehydrateerd geraken, en dat heeft ook effect op de huid. Smeren dus, die handel!

2. Gebruik een extra kussen. Je hoofd iets hoger leggen zorgt ervoor dat je geen (of minder) vochtophoping krijgt onder je ogen. Bye bye wallen!

3. Begin van zodra je opstaat massa’s water te drinken. Probeer doorheen de hele dag zeker twee liter binnen te spelen. Je zal er niet alleen beter uitzien, maar je ook stukken gezonder voelen.

4. Breng een hydraterende crème aan voor je make-up aanbrengt.

5. Koude theezakjes, komkommer of ijsblokjes doen wonderen als je wallen hebt.

6. Probeer make-up op oliebasis te gebruiken. Je huid is al droog, dus het laatste wat je wil is dat in de verf zetten met droge poeders die je huid een craquelé-effect geven.

7. Wat concealer betreft, is het handig om te weten dat je met groentinten roodheid kan maskeren, geeltinten donkere kringen verbergen en roze- en perziktinten je ogen wat levendiger maken.

8. Als je oogschaduw aanbrengt, hou het dan bij lichte en natuurlijke tinten. Blijf mijlenver uit de buurt van paars en blauw, tenzij je er wil uitzien alsof je met iemand op de vuist bent gegaan.

9. Krul je wimpers voor je mascara aanbrengt. Je zal er meteen een stuk wakkerder uitzien.

10. Breng een lichtrozige tint aan op je jukbeenderen en lippen om  je frisse look af te werken.

Et voilà, je ziet er niet meer uit alsof je al een week dood bent!

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *