Toptrends in beautyland

Ook in make-upland staan er alweer nieuwe trends klaar om getest te worden! Veel kleur, sexyness en een sixtieslook à la Twiggy staan centraal. Maar welke must-have looks spotten we zo nog? Ontdek ze hier en experimenteer erop los!

Sexy red lips blijven hot! Kies voor de tint die het beste bij je past en dat kan gaan van fel oranjerood over kersenrood en diep bordeaux tot bijna zwart rood. Testen is de boodschap en let vooral op de tint die je ogen perfect laat uitkomen.

Blauw, zo hemels blauw! Blauw verovert dit seizoen en is niet meer weg te slaan uit je make-upuitzet. Zowel op je ogen als op je nagels is dit een topper. Ga voor de diepe tinten die je ook meteen een eindeloze blik geven. Metallics doen het hierbij ook erg goed.

De herfst op je nagels! We houden het iets ingetogener op onze nagels en laten ons inspireren door de kleuren van de herfst à la bruin, beige, groengoud, maar dus ook blauw.

Wie gezegend is met een goed stel ‘borstelige’ wenkbrauwen kan er nu volop mee pronken! Dus laat hou die pincet maar ver uit de buurt van je wenkbrauwen, want ze mogen opnieuw dik en vol zijn. Zo krijgt je gezicht ook meteen een pak meer persoonlijkheid. Natuurlijk moet je ze niet gewoon laten wild groeien, een beetje styling is altijd welkom!

Ga ook aan de slag met eyeliner en creëer een beetje een sixtieslook. Ga voor ‘classy’ zwart, of laat je gaan met een felle kleur, zodat je zonder twijfel gezien wordt!

Ook je wimpers mogen in de verf gezet worden, dus overdrijf gerust met de mascara want hoe meer, hoe beter. Ook hierbij inspireren we ons op de sixtieslook. Dus denk Twiggy en gebruik je mascara op je bovenste én onderste wimpers die je van de wortel tot de tip serieus bewerkt.

En wie denkt dat colour blocking enkel in je kleerkast geldt, heeft het mis! Want ook op je ogen kan je hier volop mee spelen. Combineer felle tinten als paars en oranje op je ogen of combineer een felle kleur op je ogen met een contrasterende kleur op je lippen.

Ook in make-upland kennen ze de ‘out of bed’-look en net zoals bij de kapsels is dat ook in je make-up een topper dit seizoen. Het doel is om eruit te zien alsof je de make-up al een tijdje draagt, waardoor je een sexy en stoere look creëert. Denk smokey-eyes, maar dan lichtjes afgedragen. Vervagen is hierbij de boodschap en de perfecte wapens daarvoor zijn een kôhlpotlood en een penseeltje.

En last but not least zijn blozende wangen! Een gezonde blos op je gezicht alsof je net een stevige herfstwandeling achter de rug hebt, is erg hot. Dus een goede blush is een must. Het mag ook een stuk glanzender met crèmeblush die je hoog op je jukbeenderen aanbrengt.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *