SOS zelfbruindrama’s

SOS zelfbruindrama’s

 

Iedereen wil er graag mooi bruin uitzien tijdens de zomermaanden, al is niet iedereen even snel ‘sunkissed’. In comes zelfbruiner, erg handig om moeder natuur een handje te helpen, maar oh horror als er na een zelfbruinsessie strepen ontstaan, of de kleur tegenvalt… Maar geen paniek, met deze simpele trucjes is je zelfbruindrama in no time verleden tijd!

Strepen gespot? Dan heb je waarschijnlijk te weinig zelfbruiner gebruikt of niet mooi alles uitgesmeerd. Maar geen nood, een scrub op basis van suiker doet de strepen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Je kent het fenomeen van bruine handpalmen en vingers wel nadat je een potje zelfbruiner op je lijf hebt gesmeerd, waardoor iedereen kan zien dat jouw kleurtje niet echt is… Verwijder die extra bruine kleur simpelweg met witmakende tandpasta en nagellakremover.

Zie je er niet bepaald ‘sunkissed’ uit, maar wel alsof je jezelf in een bad chocolade hebt ondergedompeld? Smeer je dan van kop tot teen in met babyolie, waardoor de overdreven bruine kleur weer loskomt en de intensiteit vermindert.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *