De weegschaal die je gewicht niet toont

De Quantum Scale laat je nooit je gewicht zien, maar toont alleen hoeveel je bent afgevallen of bijgekomen ten opzichte van een startgewicht

De weegschaal is niet bepaald onze beste vriend. Hoe hard we ook ons best doen, hij toont ons nooit de cijfers die we willen zien. Behalve als je de trotse eigenares bent van de Quantum Scale, natuurlijk!

De Quantum Scale maakt het op slag veel leuker om op de weegschaal te gaan staan, want hij toont nooit hoeveel je weegt. De eerste keer dat je jezelf weegt, registreert hij je startgewicht en slaat het op in zijn geheugen. Vanaf dan laat hij je alleen nog maar zien hoeveel je bent afgevallen of bijgekomen, ten opzichte van dat startgewicht.

Op het eerste zicht lijkt het alsof de Quantum Scale je een manier geeft om de harde waarheid te ontlopen, maar toch zijn er voordelen aan je gewicht niet kennen. Ten eerste zorgt het ervoor dat je je niet vastklampt aan onrealistische ambities. Niet iedereen is gemaakt om 50 kilogram te wegen!

Bovendien helpt het je om je te focussen op hoeveel je al afgevallen bent, in plaats van je te confronteren met hoeveel je nog moet vermageren.  En laat het nu net dat gevoel van voldoening zijn dat zorgt voor extra motivatie om de kilootjes nog verder te laten wegsmelten!

Voor meer informatie over de Quantum Scale of om een bestelling te plaatsen voor je eigen feel good-weegschaal surf je best naar quantumscale.com.

Tessa Van Steyvoort – StyleFever

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *