Perfect lijntje met eyeliner-sticker!

Veel vrouwen laten de kunst van een perfect lijntje trekken met eyeliner mooi aan zich voorbijgaan, omdat het vaak een mislukt resultaat oplevert, met uitgeveegde en schuine in plaats van perfecte lijntjes tot gevolg. Maar Dior komt nu ’to the rescue’ met…een sticker!

Inderdaad, laat die eyeliners maar links liggen en bespaar je de stress, want met deze stickers plak je het perfecte, vloeiende lijntje boven je wimpers gewoon zonder problemen op! De eyeliner-sticker zorgt voor een resultaat dat eruit ziet alsof je net van de vigasiste komt…

Vals spelen? Een beetje misschien, maar als het ons stralende ogen oplevert, kunnen wij alleen maar fan zijn van deze eyeliner-stickers! Bovendien werden ze al meteen gebombardeerd tot een must-have trend van het seizoen.

De stickers komen in vier modellen, met stuk voor stuk een hip boogje richting je slapen. Zo spotten we een basis zwarte versie, een fantasielijntje en twee glamour-modellen met heuse Swarovski-kristallen! Kan het nog beter?

Al is er wel een addertje te bespeuren, want je zal heel zuinig je momenten moeten kiezen waarop je voor deze stickers kiest, aangezien ze maar liefst 55 euro per set van vier stickers kosten, very Dior, dat wel… Duimen dus dat er snel goedkopere versies op de markt komen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *