Op beautyles bij Gwyneth Paltrow

Wie wil er nu niet uitzien als Gwyneth Paltrow? Vele vrouwen zouden hun hele hebben en houden meteen willen inruilen voor het glamoureuze en perfecte leventje van deze Hollywood diva!

Op haar 39-ste ziet Paltrow er nog steeds adembenemend uit en naast enkele Oscars, wist ze ook Coldplay-hottie Chris Martin aan de haak te slaan. En daar zaten haar prachtige looks ongetwijfeld voor iets tussen…

Maar hoe doet ze het toch? Dat is niet langer een goed bewaard geheim want Miss Gwyneth gaf haar vijf top beauty tips prijs, dus watch and learn!

Tip 1: Een goede huid is topprioriteit en vraagt om de allerbeste verzorging. Om dagelijkse met een stralende huid voor de dag te komen, rekent de blondine steevast op : ‘Opal Sonic Fusion’ en ‘Mia skin-cleansing crush’, waar ze naar eigen zeggen geobsedeerd door is. Dus uittesten die handel!

Tip 2: Behoud je killerlijf door sport en beloning. Dit staat waarschijnlijk niet bij iedereen op het ‘to do’-lijstje, maar je kan er nu eenmaal niet onderuit als je de looks van Gwyneth wil evenaren…Sporten is de boodschap! Uithongering staat niet op het programma van de actrice, gelukkig maar, want ze is veel te verlekkerd op eten. Daarom doet ze vijf keer per week aan cardiotraining van 45 minuten en verstevigt ze haar spieren. Haar motto? Zondigen, sporten en belonen!

Tip 3: Experimenteer met verschillende looks. Hou het niet bij een bepaalde stijl, kleur of zelfs outfit, maar waag je aan verschillende en soms zelfs gewaagde stijlen, zelfs al bots je soms op een ‘fashion disaster’… Alleen zo ontdek je welke looks je wel goed staan.

Tip 4: Zorg voor een spannende, gevarieerde garderobe. Dit is een tip die we maar al te graag opslaan! Variatie in je kleerkast is noodzakelijk. Zorg voor enkele basisstukken die je dan naar hartenlust kan combineren. Zoek vooral naar prachtstukken die zowel voor het werk als in je vrije tijd geschikt zijn, zodat je altijd wel een geschikte outfit voor het grijpen hebt.

Tip 5: Sluike en stralende lokken zijn een must! Op vlak van haar coupe, houdt Gwyneth het iets minder gewaagd en zweert ze bij haar lange, sluike en blonde lokken. Een topkapsel waar ze keer op keer mee scoort en dat haar ook heel goed staat. Wil je ook een coupe à la Paltrow? Vertrouw dan op de ‘Couture Colour Pequi Oil’, dat je door je haren wrijft met een zacht, glanzend resultaat!

Met deze handige tips straal je ongetwijfeld als een echte Hollywoodbeauty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *