Nicole Richie in een flesje

Elke volwaardige celeb heeft tegenwoordig een parfum, dus wie zijn sterrenstatus wat wilt oppeppen kan maar beter niet achterblijven…En dat beseft nu ook Nicole Richie, die volop in de weer is aan haar eerste geurtje!

WWD kwam met het nieuwtje op de proppen dat we binnenkort opnieuw een celebrity geurtje mogen verwelkomen. Deze keer is het Nicole Richie die een eigen parfum wil, wat een logisch gevolg is van haar eerdere stappen in mode –en beautyland. Richie heeft als über fashionista haar eigen modehuis ‘House of Harlow’, dat ze vernoemde naar haar dochtertje, én een juwelenlijn. Een eigen geurtje kon dus niet achterblijven.

Nicole stak de koppen bij elkaar met TPR om haar parfum op poten te zetten. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de geur en fans die nu al staan te trappelen, zullen toch nog geduld moeten uitoefenen tot september 2012, wanneer het parfum op de markt zal komen… Maar TPR directeur, Brain Robinson, lichtte alvast een tipje van de sluier en zei tegen WWD: “Wij gaan voor een coole, classy, geur with an edge.” Helemaal Nicole dus!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *