Maak je feestlook af met dit haaraccessoire!

Maak je feestlook af met dit haaraccessoire!

Wil je deze avond knallen met je coupe, zonder dat je je moet wagen aan ingewikkelde opsteekkapsels of dure haarspelden? Probeer het dan met een haaraccessoire dat je helemaal zelf in elkaar steekt! Glitz en glam? Check!

Bovendien is dit ontwerp in de vorm van goudkleurige sterretjes zeer geschikt om het nieuwe jaar tegemoet te feesten. Wedden dat je de show zal stelen? Aan de slag! Welke tools heb je nodig om deze must-have in elkaar te knutselen? Een lijmpistool, sterrenstuds, goudkleurige verfspray, schaar, knijptang, goudkleurige metaaldraad en een haarspeld will do the job …

Zo doe je het: Knip enkele stukjes van je metaaldraad, de lengtes mogen verschillen. Draai de metaaldraad rond de binnenpunten van de ster en knijp de tandjes over de draad dicht. Maak zo nog enkele sterren vast aan de draden en leg ze daarna in de vorm die je wil. Bevestig alles aan elkaar door de overige tandjes over de metaaldraad dicht te knijpen. Maak de haarspeld vast aan het geheel met een lijmpistool. Hebben je sterrenstuds en metaaldraad niet dezelfde kleur? In comes de verfspray die voor de finishing touch zorgt!

Volg dit filmpje stap voor stap en dan straal je in no time met je eigen knappe haaraccessoire. En dan nu … feesten maar!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *