Kate Middletons bizarre beautygeheimen…

de bizarre beautygeheimen van Kate Middleton

Kate Middleton wist haar prins op het witte paard in het echte leven te strikken en in april 2011 gaf ze haar jawoord aan prins William. Maar dat is niet de enige reden waarom zoveel vrouwen een steek van jaloezie voelen als Kate ten tonele verschijnt… Ze beschikt ook over een stralend uiterlijk!

Maar niet alles aan de Hertogin van Cambridge is even naturel, ook Kate heeft zo haar eigen beautygeheimen, al zijn die niet zo vanzelfsprekend…Vooral als het aankomt op haar huid en tanden, gaat ze nogal de bizarre toer op!

Haar gezichtsbehandeling klinkt allesbehalve ontspannend, want Kate kiest namelijk voor bijensteken om het effect van een facelift te evenaren en telt daar maar liefst 192 euro voor neer! Door deze vreemde behandeling neemt de bloedtoevoer naar de oppervlakte van je gezicht toe, waardoor de productie van collageen gestimuleerd wordt en de cellen vernieuwen. Hiermee volgt ze in de bekende voetsporen van onder andere Victoria Beckham, Kylie en Dannii Minogue.

Maar ook haar perfecte glimlach is niet helemaal natuurlijk. Naar verluidt zou Middleton voor haar prachtige gebit een bezoekje gebracht hebben aan Dr. Fillion, die aan de hand van microrotatie een stralende glimlach op het gezicht van Kate tovert! Hij gebruikt daarvoor een onzichtbare beugel aan de achterkant van de tanden en vraagt daar 13.000 euro voor…

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *