John Frieda belooft ‘steil’vol haar

john frieda

Iedereen met krullend en pluizend haar kent de routine wel om je kapsel onder controle te krijgen om te kunnen pronken met steile, gladde lokken, die dan jammer genoeg niet lang in die perfecte toestand verkeren. Maar John Frieda komt to the rescue! Met een nieuw product dat pluisgevoelig en onhandelbaar haar in drie stappen zijdezacht en steil maakt!

De Frizz-Ease 3-Day Straight semi-permantent styling spray heeft heel wat beloftes in petto… Zo zou deze spray in slechts drie stappen zorgen voor een ‘good hair day’ die maar liefst drie dagen duurt, met glossy, zijdezachte lokken om steil van achterover te vallen!

Die belofte is alvast de moeite waard om te testen, dus ladies, ga de strijd aan met je pluizige coupe en tem je wilde haren met deze nieuwe spray. Hoe gaat het in zijn werk? Wij geven je hier alvast het stappenplan voor een ‘steil’volle hairdo!

Stap 1: Spray eerst het product op nat haar

Stap 2: Föhn je haar droog

Stap 3: Activeer de formule met je steiltang

De magie ontstaat doordat dit wondermiddeltje keratine en een unieke polymeertechnologie bevat die samenwerkt met de warmte van je steiltang. In no time kun je drie dagen lang pronken met een kapsel met sterallures!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *