Jennifer Anistons eerste parfum ‘Lolavie’

[smooth=id:94;]

“Sexy en bloemig maar niet té…”, zo omschrijft Jennifer Aniston haar eerste parfum ‘Lolavie’. Haar  campagnefoto is alvast geslaagd en helemaal zennn…Daarop is een rustige Jen te zien op het strand van Cabo in Mexico. In Women’s Wear Daily vertelt Jennifer over het hele proces achter de creatie van Lolavie en verklapt ze dat het parfum deze zomer bij Harrods in Londen zal verschijnen met een bijzonder in-store optreden. Het is de eerste keer dat Jen met een product op de proppen komt, al is ze niet de enige Hollywoodster met dat idee…Er werden al verschillende ‘celebparfums’ op de markt gebracht.

“Ik heb het hele proces, van begin tot einde, meegemaakt en het was echt heel creatief allemaal, ik was net een kleine scheikundige. Daardoor is het product een verlenging van mezelf geworden. Het is helemaal anders dan wanneer je gewoon je naam aan een product verbindt, maar er verder niet bij betrokken bent”, aldus Jennifer

Over de naam van het parfum blijft ze geheimzinnig omdat het verhaal achter de naam te lang en te persoonlijk is voor Jen. Vanaf juli is het geurtje bij ons te verkrijgen.

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *