IJs doet wonderen voor je huid!

IJs doet wonderen voor je huid!

Je krijgt er nu misschien de rillingen van met dit koude winterweer, maar wist je dat ijsblokjes wonderen doen voor je huid? Last van puistjes, dikke wallen onder je ogen of andere beauty kwaaltjes? IJs komt to the rescue!

Pimpel-alert! Voor je de boosdoener te lijf gaat met tal van producten, kan je het allereerst bestrijden met … een ijsblokje! Hierdoor wordt het puistje minder rood en vermindert de pijn. Doe een ijsblokje in een plastic zakje en houd het vijf tot tien minuten op het te bestrijden puistje.

Opgestaan met gigantische wallen onder je ogen? Kan al eens voorvallen met de feestdagen voor de deur … Grijp opnieuw naar een ijsblokje, dat je in een washandje doet en op je ogen legt. De zwelling zal verdwijnen en je krijgt een instant, en voelbare, frisse look!

En ijs zorgt ook voor een stralende teint. Zo kan je met een ijsblokje over je huid wrijven voor je foundation aanbrengt. Hierdoor verkleinen je poriën en lijkt je huid egaler.

Of maak een scrub van ijs: Doe komkommer, aardbeien of mango in de mixer met water en maak er ijsblokjes van. Wanneer ze het vriespunt bereikt hebben, wrijf je ermee over je gezicht en dankzij de korrelige structuur verdwijnen oude huidcellen als ijs voor de zon!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *