How-to: Hollywood haar met prachtig volume

How-to: Hollywood haar met prachtig volume

Als je net een bezoekje aan de kapper hebt gebracht, kan je enkele dagen trots pronken met een perfect geföhnde coupe met prachtig volume dat je gerust het label van Hollywood haar kan opplakken. Helaas slagen we er vaak niet in om hetzelfde resultaat te bekomen als we zelf aan de slag gaan met de haardroger… Tot nu, want met deze handige tips tover je zonder problemen een echt glamour kapsel tevoorschijn!

Aan de slag! Verzamel enkele must-have tools voor Hollywood haar zoals een haardroger, draaiborstel, stijltang, verzorgende en verstevigende haarproducten en de nodige portie zelfzekerheid in je eigen kapperskils en volg dit simpele stappenplan:

–       Voor je aan het föhnen gaat, kan een verdikkende lotion op je lokken wonderen doen, want het geeft je haar meer volume en maakt het sterker, dikker en voller waardoor de borstel meer grip op je lokken krijgt en het brushen een stuk makkelijker gaat.

–       Van onder naar boven föhnen is de boodschap! Steek je bovenste lokken vast met speldjes om meer overzicht te krijgen.

–       Gebruik een ronde borstel om te brushen en rol een pluk haar op tot aan de wortels, waarna je naar beneden glijdt over de lokken terwijl je ook de haardroger erover laat gaan. Zorg er hierbij voor dat het mondstuk van de haardroger naar beneden richt om kroezelhaar te voorkomen en een glanseffect te krijgen.

–       In comes de stijltang! Bescherm je lokken tegen de hitte met een ’thermal-straightener’ spray waardoor ook statisch haar verbannen wordt. Stijl niet helemaal tot de puntjes, maar stop enkele centimeters ervoor om een golvend effect te krijgen.

–       Een glansproduct geeft je glamour coupe net die extra touch en een klein druppeltje is al meer dan genoeg!

Hollywood haar, check? Tijd om ermee te gaan pronken en jaloerse blikken te stelen!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *