Hip haar met de nieuwste trends!

Nadat we de modetrends onder de loep namen voor het aanstaande seizoenen, kunnen onze coupes niet achterblijven en daarom presenteren we hier alvast de haartrends voor de herfst/winter 2011-2012!

Breng je binnenkort een bezoekje aan de kapper? Lees dan eerst even dit en blijf up to date met je look. Dus watch and learn…

Aan de ene kant zien we perfect gestylde coupes opduiken, maar evengoed nonchalantere kapsels met een ‘out of bed’-look. Al is dat alleen maar schijn, want ook voor die warrige look heb je conditionner en een gezonde haardos nodig…

Glad en steil is eveneens de boodschap. Met een strak en steil kapsel steel je gegarandeerd de show! Een goede stijltang vormt een onmisbare ‘tool’ in je badkamer. Let wel op want gespleten haarpunten zijn hierbij not done!

Glans moet er zijn, ook in je coupe! Ga aan de slag met glansspray of glansgel en zuinig zijn is hier niet aan de orde. Zo krijgt je kapsel een lichte mannelijke touch, die we ook terugzien in de mode, met de strakke vrouwenpakken. Ga bij deze haarstijl voor een lage en strakke zijscheiding en bindt de rest van je haren samen in een paardenstaart.

Denk boho-chique en ga voor ‘I don’t care hair’ met een dikke en losse visgraatvlecht of voor los en warrig haar. Ook nepveren zijn hierbij erg hot en die kan je kwijt in paardenstaarten waardoor je die meteen een trendy touch geeft!

De bob gaat ook nergens heen en blijft eveneens een topper. Ze zorgen voor een pittige en vrouwelijke look met een froufrou die boven de wenkbrauwen eindigt. Handig voor wie niet gezegend is met een stevige haardos…

En ook hier zien we erg veel retro-invloeden met erg hoog opgestoken en getoupeerde kapsels à la Amy Winehouse. Ga terug in de tijd naar de jaren ’60 en touperen maar die handel!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *