Het geurende trio van Reese Witherspoon

Reese Witherspoon stapte zaterdag voor de tweede keer in het huwelijksbootje. De gelukkige bruidegom was deze keer Jim Toth. Maar naast het opstarten van een nieuw leven met haar kersverse hubbie, lanceerde Reese ook drie nieuwe parfums!

Witherspoon is al enkele jaren de trotse ambassadrice van Avon en samen met het cosmeticamerk staken ze opnieuw de koppen bij elkaar, met als resultaat drie splinternieuwe geurtjes die de namen Live, Laugh en Love kregen.

De actrice, die eerder getrouwd was met de ‘hunky’ acteur Ryan Phillippe en samen met hem twee kids, Ava (11) en Deacon (7), heeft, is met deze nieuwe geuren niet aan haar proefstuk toe. In 2009 bracht ze al het parfum In Bloom uit, eveneens  in samenwerking met Avon. Het werd een gigantisch succes en dat smaakte bij Reese, die zelf helemaal gek is op parfum, naar meer.

Dit nieuwe trio parfums ontwierp ze met als uitgangspunt de verschillende nuances van haar persoonlijkheid als mama, vrouw, ambassadrice voor Avon en Hollywood actrice, vast te leggen. Aan elke geur is een inspirerende boodschap verbonden: Love to the Fullest, Live without Regrets, en Laugh Often

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *