Handige beauty tricks voor op reis

Handige beauty tricks voor op reis

Niets zo leuk als op reis gaan, alleen vergt het heel wat inpakwerk –en stress want er is nooit genoeg plaats in je koffer voor al je kleren en beautyuitzet… Tijd dus om een lijstje te maken met al de must-haves die zeker niet mogen ontbreken. Om er altijd en overal even glamourous uit te zien, heb je enkel een portie creativiteit nodig en deze beauty tricks helpen je daarbij!

Lipbalsem is onmisbaar als je lang in de zon vertoeft. Toch vergeten? Geen probleem, want een beetje boter will do the job! Het doet geweldig dienst als ideale vervanger voor een balsem, want het zorgt voor zachte, vochtige en sexy lips.

Deodorant vormt ongetwijfeld een vaste waarde in je toilettas, maar wist je dat je het ook op je gezicht kan smeren om zweten te voorkomen? Smeer het op plekken waar je gemakkelijk zweet in je gezicht, zoals je voorhoofd en bovenlip en het goedje werkt net zo goed als onder je oksels.

Gekleurde nagels zijn natuurlijk erg leuk, maar al een stuk minder elegant als de nagellak begint af te brokkelen. Oplossing: Word een nudist… op je nagels! Ga voor een bijna onzichtbare tint op je vingernagels zodat ze toch een mooie glans hebben. Voor je teennagels kan je wel helemaal los gaan met kleur, want daar blijft de nagellak gewoonlijk langer zitten.

Droogshampoo is ook een goede reispartner. Doet de term ‘vakantiehaar’ een belletje rinkelen? Het fenomeen dat je lokken op reis slap en onhandelbaar worden, is ons wel bekend en de oplossing komt in een fles droogshampoo. Zodra je op je bestemming arriveert, spray je erop los et voila, volume!

Een stijltang overdreven luxe op reis? Helemaal niet! Naast dat je er je onhandelbare lokken mee kan temmen, doet het ook perfect dienst als strijkijzer voor je kleren. Als je favoriete items ietwat gekreukt uit je koffer komen, kan je je stijltang gebruiken om alles weer mooi glad te strijken.

Ons haar blijft ons parten spelen, want gekleurde lokken hebben de neiging om door de zon sneller een uitgroei te creëren. Het is misschien wat overdreven om een extra doe het zelf verfkit mee te sleuren, maar dames met donker haar, kunnen wel hun toevlucht zoeken in… hun mascara! Uitgroei? Niets van te merken.

Pak vochtige doekjes mee op reis, want in no time ontpoppen ze zich tot mulitaskers! Je cocktail gemorst? Geen probleem! Nood aan verfrissing in je gezicht, je handen of wat dan ook? Klaar is kees!

Julie Vandormael – Stylefever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *