Haarklaar voor… dé nieuwe kapseltrends!

[smooth=id:206;]

De kapseltrends voor de herfst/winter 2010-2011 zijn een feit. Vlechten, fake bobben en touperen is de boodschap! Maar ook stijl en strak, bloempot en androgyn doen het goed op de catwalks. Wij zetten de trends hier even op een rijtje en maken je alvast trendklaar voor je haar!

– Vlecht: Na de zomer, blijft de vlecht standhouden. En waar het vorig seizoen vooral de slordige zijvlecht was die zegevierde, is nu de visgraatvlecht aan de beurt!

– Big Hair: Hoe groter, hoe beter…Touperen is de boodschap! Dit kapsel is erg retro geïnspireerd en neemt je terug naar de jaren vijftig/zestig. Dus laat nostalgie de overhand nemen en ga aan de slag met grote, grove krullen en hoog haar!

– Bloempot: Geen lange lokken? Geen nood want de ultrakorte jongensbob maakt opnieuw zijn intrede! Het alom bekende bloempotkapsel is opnieuw hipper dan hip. Je hebt er wel een serieuze portie lef voor nodig, maar er is keuze te over dus durf jij het aan?

– Androgyn: De sleutelwoorden bij deze trend zijn steil, plat op het hoofd en in een lage knot of staart vastgemaakt. Wil jij graag verrassend vrouwelijk voor de dag komen, dan is deze coupe je op het lijf geschreven!

– Fake Bob: Ook wel fob genoemd. Dit is de veiligste manier om jezelf een hele nieuwe look aan te meten. Zet je liever niet de schaar in je lange lokken? Doe dan alsof en stop je haar weg onder een kraag of sjaal of creëer een boblook met een lage losse start vanachter.

– Rommelige staart: Geen zin in veel gedoe of gewoon te weinig tijd om allerlei gewaagde haaracties te ondernemen? Ga dan gewoon voor de rommelige, maar sexy staart!

– Slick en stijl: Het tegenovergestelde van rommelig en big is de slick en stijllook. Achterovergekamd en voorzien van een flinke laag glanzende gel of beschouw je stijltang als je beste vriend en ga voor chic sluik haar.

Neem een kijkje naar de foto’s van de verschillende kapseltrends, kies de coupe die het beste bij je past en ga aan de slag!

Julie Vandormael – StyleFever.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *