Fruitige nagels

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt een nageltrend… Na de slangenhuiden is het nu de beurt aan een meer zomerse versie in de vorm van met fruit versierde nagels!

Pimp je nagels en geef ze een zomerse touch door aan de slag te gaan met allerlei fruitige plaatjes of stickers van appels, aardbeien, meloenen, kersen… Een ideale bezigheid voor een regenachtige dag en je brengt meteen het zonnetje in huis met je kleurrijke versiersels!

Geen nood, je hoeft heus geen nagelstyliste te zijn om tot een mooi resultaat te komen. Volg enkele simpele stappen en klaar is kees! Lak eerst je nagels in een fris en opvallend kleurtje en breng daarna de fruitstickers of plaatjes aan. Voeg daarna nog wat glitters toe om een extra effect te creëren en werk alles af met een topcoat zodat alles mooi blijft zitten en je lekker lang met je mooie nagels kan pronken.

Eén ding is zeker: je zal ongetwijfeld gezien worden met je ‘fruity nails’!

Julie Vandormael – StyleFever.be

 

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt een nageltrend… Na de slangenhuiden is het nu de beurt aan een meer zomerse versie in de vorm van met fruit versierde nagels!

Pimp je nagels en geef ze een zomerse touch door aan de slag te gaan met allerlei fruitige plaatjes of stickers van appels, aardbeien, meloenen,… Een ideale bezigheid voor een regenachtige dag en je brengt meteen het zonnetje in huis met je kleurrijke versiersels!

Geen nood, je hoeft heus geen nagelstyliste te zijn om tot een mooi resultaat te komen. Volg enkele simpele stappen en klaar is kees! Lak eerst je nagels in een fris en opvallend kleurtje en breng daarna de fruitstickers of plaatjes aan. Voeg daarna nog wat glitters toe om een extra effect te creëren en werk alles af met een topcoat zodat alles mooi blijft zitten en je lekker lang met je fruity nails kan pronken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *